Connect with us
Publicitate

SPORT

Aurel Șunda, alături de Unirea Alba Iulia: ”Sper ca Unirea să primească licența”

Publicat

Aflat în focul barajului pentru Liga I, tehnicianul Aurel Șunda nu a uitat de echipa alături de care a avut mari satisfacții în fotbalul românesc, Unirea Alba Iulia.

Chiar dacă a plecat de mai bine de două sezoane de la Alba Iulia, antrenorul Aurel Șunda a rămas atașat de echipa din Cetatea Marii Uniri. Antrenorul timișorean a rămas uimit de faptul ca Unirea nu a primit licența pentru Liga a II-a, însă chiar și așa Șunda e optimist în ceea ce privește licențierea „alb-negrilor”.
”Sper ca comitetul executiv să accepte  licența echipei, Unirea Alba Iulia e o echipă cu tradiție. M-aș bucura ca Unirea să rămână în Liga a II-a”, a declarat Aurel Șunda, antrenor principal Săgeata Stejaru.

Întrebat de o eventuală revenire la Alba Iulia, Aurel Șunda nu a răspuns negativ. ”Nu se știe niciodată, eu am o mare simpatie pentru toți cei din Alba Iulia, am petrecut momente frumoase, iar fotbalul te poate purta oriunde în lume”, a mai spus Șunda.

Aurel Șunda  este antrenorul alături de care Unirea Alba Iulia a reușit să promoveze pentru prima dată în Liga I, pentru ca la primul sezon în „elită”, Unirea să fie ”campioana deplasărilor”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. RCA ALBA IULIA

    vineri, 01.07.2011 at 07:44

    RESPECT PENTRU DOMNUL SUNDA. A FACUT TREABA FRUMOASA LA ALBA. SPER CA DACA SE VREA CEVA SERIOS IN CAMPIONATUL VIITOR, SA IL RECHEME PE DOMNUL SUNDA SI SA PROMOVAM IAR

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax