Connect with us
Publicitate

SPORT

Aurel Șunda este noul antrenor al FC Hunedoara. ”Aș reveni la Alba, oricând, cu mare plăcere”

Publicat

Antrenorul timișorean Aurel Șunda a semnat, marţi, un nou angajament cu gruparea de Liga a III-a, FC Hunedoara, formație la care va avea ca principal obiectiv promovarea în eșalonul secund. Șunda a fost dorit în această vară la Unirea Alba Iulia, însă revenirea „profesorului” pe ”Cetate” a fost amânată, deoarece Aurel Șunda a avut unele probleme medicale.

Șunda este specialist în ceea ce privește promovările, fiind încântat de ceea ce i-au propus oficialii hunedoreni. ”E un proiect pe care mi l-au prezentat conducătorii de aici, pe care sper să-l pot realiza, cu toate că echipa a plecat mai greu în acest campionat și cu un lot mai modest. E important să înviem echipa, pentru că orașul are tradiție și merită să joace într-un eșalon superior”, a declarat Aurel Șunda, antrenor FC Hunedoara.

Aurel Șunda, încântat de debutul Unirii Alba Iulia

Chiar dacă antrenează pe alte meleaguri, cel mai iubit antrenor al Unirii, Aurel Șunda este alături de gruparea din Cetatea Marii Uniri. ”Echipa Unirii, e una bună, a avut evoluții foarte bune. Am văzut jocul cu Timișoara, când au jucat în inferioritate și au făcut un punct. E o echipă în creștere, Unirea”, a mai spus Șunda. Acesta spune că ar reveni oricând la Alba Iulia. ”Aș reveni la Alba cu mare plăcere, o ofertă din partea Unirii o accept oricând și sper să revin acolo. Sigur aș fi venit la Alba în această vară, dar am avut niște probleme la picior”, a  spus Șunda.

Tehnicianul bănățean ar fi fost onorat și de o ofertă venită din partea echipei ”alb-violete”, Poli Timișoara. ”Pentru mine să antrenez Poli ar fi fost o altă provocare, dar asta este momentan”, a încheiat Șunda.

Aurel Șunda este antrenorul care a promovat Unirea Alba Iulia pentru prima dată, pe prima scenă a fotbalului românesc și a avut o contribuție majoră la cea de-a doua promovare a Unirii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax