Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Autobuze Mercedes din România, risc de accident. Daimler a notificat Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor

Publicat

autobuzeDaimler va face verificări la mai multe modele de autobuze Mercedes-Benz. Compania a notificat Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) în acest sens.

„Dorim să vă aducem la cunoștință că Daimler a decis lansarea unei operațiuni tehnice în rețeaua sa, codificată: 72.10M10420A – Verificare deschidere nedorită a ușii la viteză mare și corectare dacă este necesar. Această campanie se va desfășura pe o perioadă nedeterminată. Costurile acestei campanii vor fi suportate de către Daimler. Clienții nu sunt implicați financiar. Aceștia vor fi informați prin scrisori recomandate, cu solicitarea de a se prezenta la cel mai apropiat atelier de reparații autorizat Mercedes-Benz”, se arată în document.

În ceea ce privește produsele, este vorba despre autobuzele Mercedes-Benz model Integro Euro VI, Intouro, Intouro Euro VI, MC 400 Euro VI, Tourismo, Tourismo Euro VI, Travego, Facelift, Travego Euro VI.

În cadrul monitorizării globale a produselor s-a constatat că în anumite cazuri este posibilă deschiderea nedorită a ușii la viteză mare, iar acest lucru poate duce la risc de accident.

Dacă e cazul, remedierea constă în aplicarea unor plăci de rigidizare la foaia de ușă, în zona bolțurilor de fixare. Bolțurile de lagăr ale sistemului de acționare a ușii trebuie înlocuite cu o variantă nouă.

surse: digi24.ro, agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax