Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Autobuzul lui Moș Crăciun circulă, de Sărbători, prin Alba Iulia. Copiii din oraș vor avea parte de călătorii magice

Publicat

Veste bună pentru copiii care circulă cu autobuzul în Alba Iulia. Moș Crăciun vine în oraș, dar nu cu sania trasă de reni, ci cu autobuzul. Ca în fiecare an, autobuzul lui Moș Crăciun, frumos decorat în spiritul Sărbătorilor de iarnă, cu beculețe, reni și multe cadouri, pornește prin Alba Iulia. Acesta poate fi văzut, de joi, pe traseele STP din oraş.

Autobuzul poate fi întâlnit pe rutele normale de transport public pe care operează STP și are un regim de circulație normal, cu o singură diferență: copiii care vor urca în acest autobuz vor avea parte de o călătorie magică, cu multe surprize pregătite de societatea de transport public local. În săptămâna premergătoare Crăciunului, cei mici vor primi dulciuri chiar din partea lui Moș Crăciun și îi vor putea spune poezii moșului.

”În fiecare an, încercăm să ne aducem și noi contribuția la atmosfera de sărbătoare care cuprinde municipiul Alba Iulia în luna decembrie și am considerat că decorarea unui autobuz de-al nostru, alături de alte surprize pe care le vom oferi celor mici, este cea mai bună soluție. Prin această idee, dorim, de asemenea, să îi aducem atât pe copii, cât și pe părinții lor mai aproape de transportul local, o modalitate de călătorie eficientă, prietenoasă cu mediul și sigură” a spus directorul STP Alba Iulia, Stelian Nicola.

Autobuzul va circula în Zona Metropolitană Alba Iulia și va ajunge, pentru prima dată în acest an, și la copiii care locuiesc în comunele limitrofe municipiului Alba Iulia, pe rutele deservite de STP.

Un bilet de călătorie cu acest autobuz poate fi achiziționat la tariful normal, aferent fiecărei zone tarifare pe care circulă și are o perioadă de valabilitate corespunzătoare zonei respective. Pentru zona tarifară 1, acest bilet poate fi achiziționat și prin SMS la prețul de 0,35 euro și este valabil o oră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax