Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Autoritățile caută soluții pentru depozitarea deşeurilor din 16 localităţi din Alba. Întâlnire între primari şi operatorul de salubritate

Publicat

saci deseuri ecologizare Problema colectării deșeurilor din localitățile județului Alba încă pune în dificultate autoritățile locale și județene, dar și operatorii serviciilor de salubrizare. 16 localități riscă să rămână cu deșeurile în stradă după ce perioada de 10 zile, în care au mai putut depozita la halda de la Cristian, a expirat. Primarii, reprezentanții CJ Alba și operatorul de salubritate Salprest vor avea vineri o întâlnire pentru a căuta și a găsi o soluție definitivă pentru această problemă.

În urmă cu o săptămână autoritățile anunțau că au găsit soluția la depozitul temporar de la Războieni. Problema este că prețul pe care îl cere administratorul platformei este unul pe care atât autoritățile cât și operatorul serviciului de salubrizare îl consideră exagerat, iar asta ar însemna o nouă mărire a tarifelor.

Tocmai pentru a încerca să găsească o soluție, vineri, la Instituția Prefectului Alba va avea loc o întâlnire între reprezentanții Consiliului Județean Alba, de la 16 primării din județ (15 comune și orașul Teiuș) și a operatorului de salubritate Salprest, care va avea ca temă găsirea de soluții pentru depozitarea gunoiului menajer în județul Alba, dar și a unui preț rezonabil pentru acest serviciu.

Cele 16 administrații locale din județ care vor participa la întâlnire sunt din comunele: Ciugud, Cricău, Sîntimbru, Galda de Jos, Stremț, Vințu de Jos, Mihalț, Crăciunelu de Jos, Bucerdea Grânoasă, Săsciori, Daia Română, Ighiu, Șibot, Pianu de Jos, Săliștea și orașul Teiuș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax