Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Autoritățile locale pot deconta mesele personalului medical. Anunțul făcut de deputatul PNL de Alba, Florin Roman

Publicat

Autoritățile locale pot deconta mesele zilnice ale personalului medical. Anunțul a fost făcut într-un comunicat de presă al deputatului PNL de Alba, Florin Roman.

” La solicitarea primarului municipiului Blaj, Gheorghe Rotar, și a demersurilor pe care le-am făcut în calitate de parlamentar, în Ordonanța Militară numărul 8, a fost introdus un nou aliniat care permite autorităților locale și decontarea a trei mese pe zi, pentru personalul medical aflat în repaus între ture sau gărzi, in izolare sau carantina.

Primarul Blajului a insistat ca e nevoie de aceasta prevedere, întrucât era reglementată doar posibilitatea decontării cazării, nu și a celor trei mese oferite corpului medical.

Îi mulțumesc ministrului Sănătății, dr Nelu Tătaru pentru ca a preluat propunerea, iar ministrului de Interne, Marcel Vela pentru ca a introdus noul aliniat în ordonanță.

Totodata, în urma discuțiilor cu prefectul județului Alba, dl Nicolae Albu și cu managerul Diana Marza, au mai fost repartizate de către Unifarm următoarele materiale: Spitalul Judetean de Urgente Alba – 4000 măsti chirurgicale; 1481 mănuși, 1650 viziere și 2000 combinezoane, materiale ce vor fi distribuite și Spitalului de Pneuomofizilogie Aiud; la spitalul Blaj ajung alte 600 perechi măști chirurgicale, 519 perechi mănuși, 550 viziere și 700 de combinezoane de protecție”, a declarat Florin Roman într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Jidanul

    vineri, 10.04.2020 at 10:57

    D-le F.Roman observ ca mai la toate problemele aparute va pricepeti si va dati cu parerea ca varf al PNL-ului,Sa se deconteze mesele cu personalul medical,dar profita de >CORONAVIRUS< si propune urgent o reform adevarata in ministere,Consilii judetele,Prefecturi,Primarii,chiar in guvern si parlamentul ROU pentru reducerea functionarilor si salariilor nesimtite..++++ pentru ca intr-un an sa se faca o economie de 1 miliard de E !!!!!Acum sa te vad Florine ca parca voi si PSD-istii nu vreti sa va tauati craca..Reforme nu vorbe goale cu 8 centre teritoriale,nu o puzderie de parlamentari si consilieri…Ce zici Florine ?????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax