Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Autorizarea activității cu program prelungit la grădinița din Pâclișa, Alba Iulia. Sediu preluat în administrare pentru modificări

Publicat

Grădinița nr. 8 din Alba Iulia va prelua în administrare sediul de pe strada Carpenului nr. 133, în vederea obținerii autorizației de funcționare cu program prelungit pentru grădinița din Pâclișa, de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba.

În prezent, acesta este administrat de Colegiul Tehnic ”Apulum”.

În 11 octombrie, directorul Grădiniței cu Program Prelungit nr. 8 Alba Iulia a solicitat darea în administrare a imobilului din Pâclișa, str. Carpenului nr. 133, din administrarea Colegiului Tehnic „Apulum” Alba Iulia unde a funcționat Școala Primară Pâclișa.

În această locație nu se desfășoară activități didactice. Unitatea de învățământ Școala Primară Pâclișa, structură a Colegiului Tehnic „Apulum” Alba Iulia a fost desființată începând cu anul școlar 2021-2022.

Colegiul Tehnic „Apulum” Alba Iulia își exprimă acordul ca grădinița să ceară Consiliului Local trecerea imobilului în administrarea sa.

Autorizarea activității cu program prelungit

Grădinița cu Program Prelungit Pâclișa, structură a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 8 Alba Iulia funcționează cu program prelungit din septembrie 2022.

Conducerea unității solicită darea în administrare a imobilului pentru obținerea autorizației de funcționare cu program prelungit de la DSP Alba.

De asemenea, intenționează să modifice funcționalitatea unor spații, în funcție de cerințele DSP.

Darea în administrarea Grădiniței cu Program Prelungit nr. 8 Alba Iulia a imobilului se face pe întreaga perioada de funcționare a unității de învățământ:

  • clădire în suprafață construită de 228,00 mp
  • terenului aferent, în suprafață de 3.226,00 mp

Proiectul intră la aprobare în ședința Consiliului Local Alba Iulia din 10 noiembrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax