Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Autorul CRIMEI de la SEBEȘ s-a PREDAT la trei ore de la comiterea faptei. Urmează să fie audiat de procurori

Publicat

Autorul crimei de la Sebeș s-a predat polițiștilor, la aproape trei ore de la comiterea faptei. Acesta s-a prezentat la poliția municipiului Alba Iulia și urmează să fie audiat de procurori. Reamintim faptul că miercuri, în jurul orei 12:30, în urma unui conflict spontan ce a avut loc pe terasa unui local public din Sebeș, un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost înjunghiat de un altul în vârstă de 37 de ani. La scurt timp, victima a decedat. 

UPDATE ora 20,15: Autorul crimei a fost reținut 24 de ore urmând, cel mai probabil, joi dimineață să fie emis pe numele acestuia un mandat de arestare.

Vezi și FOTO-VIDEO: CRIMĂ la Sebeş. Un tânăr de 32 de ani a murit, după ce a fost înjunghiat, în plină stradă, de un bărbat

Localul în fața căruia s-a produs crima este dotat cu camere de supraveghere pe terasă. Oamenii sun că între cei doi ar fi existat niște conflicte mai vechi. Martorii spun că și agresorul ar fi din comuna Pianu.

Se pare că victima este un tânăr pe nume Adiță care abia s-a căsătorit în urmă cu doar câteva zile. Tânărul era bine făcut, musculos și avea o constituție robustă. Surse locale spun că ar fi lucrat în trecut și ca bodyguard.

Este vorba despre un conflict spontan, petrecut miercuri, în jurul orei 12:30, în apropierea unei terase de pe strada Dorin Pavel.

Tânărul ar fi fost înjunghiat în zona toracică, iar personalul medical ajuns la faţa locului nu i-a mai putut salva viaţa.

În zonă ar fi fost martori, astfel că autorul faptei, un tânăr în vârstă de 37 de ani, care a fugit de la faţa locului, ar urma să fie identificat de Poliţie.

Potrivit unor surse, se pare că cei doi au avut o altercație în care victima l-ar fi bătut pe agresor, iar acesta a scos un cuțit și l-a înjunghiat în zona inimii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax