Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Autorul JAFULUI ARMAT de la casa de schimb valutar din Alba Iulia, ARESTAT. Poliţia mulţumeşte cetăţeanului care l-a urmărit

Publicat

florin ganea Florin Ganea (46 de ani), autorul jafului armat de la casa de schimb valutar din cartierul Cetate, în apropierea pieţei agroalimentare, a fost arestat preventiv. Poliţia îi mulţumeşte şi îl felicită pe cetăţeanul care a ajutat la prinderea autorului.

Potrivit IPJ Alba, Florin G. din Alba Iulia, cunoscut cu antecedente penale, a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Instanța de judecată şi-a însuşit propunerea făcută de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia şi a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Reamintim că luni după-amiaza, Florin G. a ameninţat-o cu o armă şi a agresat-o pe angajata unei case de schimb valutar situată pe Bulevardul Revoluţiei din municipiul Alba Iulia şi a sustras suma de 6.013 lei şi 825 euro.

Bărbatul a încercat să-şi asigure scăparea însă, în circa cinci minute de la comiterea faptei a fost prins de patrula mixtă format din poliţist şi jandarm, cu sprijinul important al unui cetăţean care, observând evenimentul, a pornit din proprie iniţiativă în urmărirea făptaşului şi în acelaşi timp, prin intermediul apelului la 112, a oferit indicii utile poliţiştilor care au condus la identificarea şi imobilizarea autorului.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba adresează, în mod public, mulţumiri şi felicitări domnului Radu Marta, din comuna Pianu, care a dat dovadă de voluntariat, curaj şi stăpânire de sine ce au dus la prinderea, în foarte scurt timp, a unui infractor periculos.

Domnia sa este un exemplu de civism pentru întreaga comunitate din municipiul Alba Iulia şi nu numai şi merită întreaga apreciere”, transmite IPJ Alba.

Citeşte şi FOTO-VIDEO: JAF ARMAT la o casă de schimb valutar din Alba Iulia. Bărbat de 46 de ani, REŢINUT de poliţişti, după ce a fost urmărit de un trecător

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cristian

    miercuri, 04.03.2015 at 14:25

    Felicitari respectivului domn, intr-adevar, mult curaj si stapanire de sine in asemenea situatie, nu multi ar fi facut la fel, deh, curaj si omenie de ardelean. Insa ma intreb daca patronul respectivei case deschimb se „simte” vis-a-vis de respectivul domn, cu ceva mai mult decat simple multumiri. Totusi, paguba era destul de importanta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax