Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Autorul jafului armat de la „Rompetrol”, arestat preventiv. Rareş Raita va sta 29 de zile după gratii

Publicat

Autorul jafului armat din staţia „Rompetrol” din Alba Iulia a fost prezentat, joi, Judecătoriei Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă. Rareş Raita este acuzat de tâlhărie şi riscă o pedeapsă cu închisoare cuprinsă între 5 şi 20 de ani. În cursul după-amiezii, instanţa a admis propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Rareş Raita îl are ca avocat pe Gheorghe Crişan. Acesta a formulat recurs împotriva hotărârii Judecătoriei Alba Iulia, care se va judeca vineri la Tribunalul Alba.

UPDATE: Recursul înaintat de avocatul lui Rareş Raita a fost respins de Tribunalul Alba. Inculpatul va rămâne în arest preventiv.

[media id=430 width=320 height=240]

Reamintim că Rareş Raita, în vârstă de 25 de ani, a ameninţat cu un pistol de jucărie, în noaptea de marţi spre miercuri, doi angajaţi ai staţiei „Rompetrol” de pe strada Republicii din Alba Iulia, a sustras suma de 1.000 de lei şi 2 telefoane mobile. După comiterea faptei, acesta a aruncat cele două telefoane mobile într-o grădină de pe raza municipiului Alba Iulia, iar pistolul şi îmbrăcămintea, într-un tomberon. La comiterea faptei, Raita a folosit autovehiculul proprietate personală, pe care l-a abandonat în cartierul Bărăbanţ din Alba Iulia. Ulterior, acesta s-a prezentat la secţia de poliţie pentru a-şi reclama maşina furată, dar declaraţiile sale confuze l-au dat de gol în faţa oamenilor legii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax