Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Autorul jafului armat de la staţia „Rompetrol” din Alba Iulia a fost trimis în judecată

Publicat

Autorul jafului armat din staţia „Rompetrol” din Alba Iulia a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. Rareş Raita este acuzat de tâlhărie şi va fi judecat în stare de arest preventiv.

Magistraţii Judecătoriei Alba Iulia au decis, luni, prelungirea mandatului de arestare preventivă emis pe numele lui Rareş Raita, pentru încă 60 de zile. Tânărul în vârstă de 25 de ani, angajat ca agent de pază la „Erol”, a intrat în vizorul oamenilor legii în 28 septembrie, când a plecat din timpul serviciului şi a intrat în benzinărie cu un pistol de tip „Air Soft”, cu care a ameninţat angajaţii şi a cerut banii din casă.

Reamintim că Rareş Raita a plecat din „Rompetrol” cu suma de 1.050 de lei şi 2 telefoane mobile. După comiterea faptei, acesta a aruncat cele două telefoane mobile într-o grădină de pe raza municipiului Alba Iulia, iar pistolul şi îmbrăcămintea, într-un tomberon. La comiterea faptei, Raita a folosit autovehiculul proprietate personală, pe care l-a abandonat în cartierul Bărăbanţ din Alba Iulia. Ulterior, acesta s-a prezentat la secţia de poliţie pentru a-şi reclama maşina furată, dar declaraţiile sale confuze l-au dat de gol în faţa oamenilor legii.

Tânărul riscă pedeapsa cu închisoarea cuprinsă între 5 şi 20 de ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax