Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Autostrada Lugoj-Deva. Motivul pentru care nu se poate circula între Ilia și Holdea: carosabil construit în valuri

Publicat

YouTube video

Cei 21 de kilometri aferenți lotului 3 din Autostrada Lugoj – Deva, finalizați pe sectorul Ilia – Holdea, rămân închiși circulației, la aproape două săptămâni după ce lotul 4 a fost inaugurat.

CNAIR a refuzat recepția pe lotul 3 pentru că autostrada a fost construită în valuri, potrivit digi24.ro.

Constructorul are termen două luni și jumătate să remedieze problemele, după care va fi încă o inspecția CNAIR și se va decide dacă autostrada poate fi deschisă circulației între Coșevița-Timiș și Ilia-Hunedoara.

Citește și VIDEO: Imagini aeriene cu LOTUL 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva. Păreri împărțite despre deschiderea circulației pe Holdea-Ilia

Lotul 3, de 21 de kilometri, se întinde între Ilia şi Holdea şi a fost construit de Asocierea de firme Teloxim Con SRL, Comsa SA, Aldesa Construcciones SA şi Arcadis Eurometudes SA, care a obţinut contractul pentru derularea investiţiei, estimată iniţial la 580 de milioane de lei, fără TVA, potrivit sursei citate.

După darea în folosință și a lotului de 21 de kilometri între Ilia și Holdea, se va circula continuu de la Sibiu la Nădlac cu excepția unui sector de 9 km din Lugoj-Deva, lotul 2, pe care lucrările au fost din nou scoase la licitație.

sursă: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax