Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Autostrada Sebeş – Turda: Contestaţia pentru lotul IV, respinsă. Lucrările vor fi executate de asocierea de firme care a câştigat licitaţia

Publicat

După ce firmele care au participat la licitația pentru execuția lucrărilor de construcție a autostrăzii Sebeș-Turda au depus contestații pentru toate cele patru loturi, Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a respins una dintre acestea, formulată pentru lotul IV. Vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman a anunţat că de lucrările de la lotul IV al autostrăzii, pe tronsonul Decea – Turda (16,3 km), se va ocupa asocierea de firme care a câştigat licitaţia CNADNR, SC PORR Construct SRL – PORR Bau GmbH, cu oferta de 470.004.894 lei.

Până la sfârşitul lunii, Consiliul Naţional de Solunţionare a Contestaţiilor (CNSC) ar urma să se pronunţe pentru toate loturile.

Soluţia pentru începerea lucrărilor cât mai repede, mai exact din primăvară ar fi admiterea de către CNSC a câştigătorilor stabiliţi de Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).

O altă soluţie pentru cele patru loturi ale autostrăzii Sebeş – Turda, dar care ar întârzia începerea lucrărilor, ar fi admiterea contestaţiilor de către CNSC, dar cu precizarea că acest câştigător va fi stabilit tot cu contestaţie la Curtea de Apel, în termen de 10 zile. Asta ar însemna ca lucrările să fie amânate cu 3-4 luni.

Florin Roman a declarat că ambele variante sunt optime, având în vedere că este iarnă, iar cel mai devreme utilajele constructorilor vor putea fi văzute pe cele patru loturi din luna mai.

Detalii despre firmele care au depus oferte pentru acest proiect şi care au fost desemnate câştigătoare în urma deschiderii acestor oferte pot fi consultate AICI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax