Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Autostrada Sebeș-Turda: Doar pe lotul făcut de Pizzaroti sunt progrese vizibile. Top constructori din România

Publicat

autostrada sebes-turda

Din luna martie a început oficial sezonul construcțiilor și automat mobilizarea pe toate șantierele de autostrăzi din România. Într-un top al constructorilor de autostrăzi, italienii de la Impresa Pizzarotti se clasează pe poziția a patra, în ceea ce privește stadiul lucrărilor pe lotul 1 al Autostrazii Sebeş-Turda.

Pe prima poziție în topul constructorilor care au avut progrese de la începutul anului, cu 10 puncte procentuale se află Spedition UMB, care lucrează la primii kilometri de autostradă din Moldova.

Urmatorii din clasament sunt  italienii de la Astaldi, cu un avans de 4,85 puncte procentuale în primele trei luni pe lotul 2 din Autostrada Ogra – Câmpia Turzii.

Locul trei este ocupat de către românii de la Straco, cu un progres de 2,97 puncte procentuale, pe lotul 3 din Ogra- Câmpia Turzii. 

În ceea ce privește județul Alba, singurul progres este înregistrat pe lotul 1 al autostrăzii A10, Sebeș-Turda. Italienii de la Impresa Pizzarotti au un avans de 2,09 puncte procentuale în primele trei luni ale anului. 

În rest, pe lotul 2 al autostrăzii, unde lucrează grecii de la Aktor, progresele nu sunt vizibile și nu apar modificări în procente. 

Sursă: economica.net

Sursă foto: economica.net

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax