Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Autoturism condus de o femeie din Alba, implicat în ACCIDENT în lanţ în Floreşti, Cluj. Trei persoane rănite

Publicat

accident oiedjea Dn1 11 aug 2015_7 Un autoturism condus de o femeie de 50 de ani din judeţul Alba a fost implicat într-un accident rutier grav petrecut duminică după-amiaza în localitatea Floreşti, lângă Cluj. Trei persoane au fost rănite după ce trei maşini s-au lovit.

Un şofer în vârstă de 75 de ani, din Cluj-Napoca, aflat la volanul unui autoturism, pe DN1, în Floreşti, în direcţia Huedin – Cluj-Napoca, nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de maşina din faţă, condusă de o femeie de 50 de ani din judeţul Alba. În urma coliziunii, maşina acesteia a fost proiectată în alt autoturism, pe acelaşi sens de mers, condus de un tânăr de 29 de ani din Cluj-Napoca.

În urma accidentului, a fost rănită grav o femeie de 76 de ani din Cluj-Napoca, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 75 de ani. Totodată, conducătorul auto în vârstă de 29 de ani, precum şi o tânără de 29 de ani, din judeţul Covasna, pasageră în același autoturism, au fost răniți ușor.

În urma impactului au fost avariate cele trei maşini, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 10.000 lei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax