Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident la ieşirea din Cistei spre Blaj. Trei persoane au fost transportate la spital

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut duminică, în jurul orei 11.20, pe DN 14B, la ieşirea din Cistei, spre Blaj.

Un autoturism cu numere de înmatriculare de Braşov a părăsit carosabilul şi a ieşit în decor. Din primele cercetări, şoferiţa acestuia a pierdut controlul volanului, într-o curbă, circulând cu o viteză neadaptată la condiţiile de drum.

Nu a fost implicată altă maşină în evenimentul rutier.

Trei persoane aflate în autoturism au fost rănite. Acestea au fost transportate la spitalul din Blaj. Una dintre acestea a suferit o fractură de claviculă.

Vă prezentăm comunicatul IPJ ALba:

„La data de 10.07.2011, ora 1124,  pe DN 14 B, la km 11+378 m, în afara localităţii Cistei, judeţul Alba, L.C.E., de 29 de ani, din municipiul Făgăraş, judeţul Braşov, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul autovehiculului, a pătruns pe sensul opus şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma accidentului P.M., de 62 de ani, din municipiul Făgăraş, pasageră în autoturism, a suferit o fractură la nivelul claviculei drepte, iar conducătoarea auto a suferit leziuni corporale uşoare.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax