Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Autoturism în flăcări, la Ohaba, după ce doi tineri au lăsat un foc nesupraveghiat, în zona Șes din comună. Polițiștii îi cercetează pentru ”imprudența” făcută

Publicat

masina in flacari

masina flacari incendiuDoi tineri din Ohaba, dintre care unul minor, sunt cercetați de polițiști pentru că în după masa zilei de 10 octombrie aceștia au mers în Șes pentru a curăța un teren de uscăciuni și au aprins paiele. Au lăsat focul nesupravegheat și au plecat spre casă. În cele din urmă, focul s-a extins și a cuprins un autoturism parcat în apropiere.

Polițiștii Postului de Poliție Ohaba îi cercetează penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, pe doi tineri din comună care au provocat un incendiu de miriște care s-a extins și a distrus un autoturism.

În fapt, în după amiaza zilei de 10 octombrie, S.G.S., de 22 de ani, împreună cu un minor în vârstă de 14 ani, ambii din comuna Ohaba, s-au deplasat în locul numit Șes, de pe raza comunei Ohaba, cu intenția de a curăța o parcelă de teren de resturile vegetale împrejurare în care au aprins paie. Cei doi tineri au supravegheat focul circa o oră după care au plecat acasă fără a se asigura că acesta s-a stins în totalitate.

Ulterior focul s-a extins și a cuprins un autoturism ce era parcat în apropiere și a cărui ocupanți se aflau la cules de porumb.
În urma incendiului autoturismul a ars în totalitate, prejudiciul fiind estimat de păgubiți la valoarea de 13.500 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax