Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Autoturism „proiectat” în gardul unei case, pe DN1, la Galda de Jos, după ce un TIR înmatriculat în Ungaria l-a lovit din spate

Publicat

Două persoane au fost rănite după ce un autoturism a fost proiectat în gardul unui imobil, pe DN1, la Galda de Jos, fiind lovit din spate de un TIR înmatriculat în Ungaria.

Accidentul s-a petrecut vineri, la ora 17.16, pe DN1, la kilometrul 393, pe raza localităţii Galda de Jos. S.T. (26 de ani) din Debrecen, Ungaria, în timp ce conducea un autotren, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de un autoturism care circula în faţă, condus de O.I.G., un bărbat de 45 de ani din comuna Galda de Jos şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în gardul imobilului cu numărul 272 de pe strada Principală din localitatea Galda de Jos.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autoturismului şi a unei femei de 45 de ani, pasageră în autoturism, ambii fiind transportaţi la spitalul din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax