Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Autoutilitară dată în urmărire de autorităţile franceze, de mai bine de un an, oprită de poliţişti pe o stradă din Alba Iulia. Şofer din Sebeş, cu dosar penal

Publicat

politie

masina politie ipj alba O autoutilitară furată din Franţa a fost depistată de poliţiştii rutieri pe strada Regimentul V Vânători din Alba Iulia. Era condusă de un bărbat de 39 de ani din Sebeş. Autoutilitara era dată în urmărire de autorităţile franceze, din luna martie 2013, fiind furată.

Joi seara, la ora 18.04, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, au oprit pentru control, pe strada Regimentul V Vânători din municipiul Alba Iulia, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Sebeş.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că autospeciala a fost furată în luna martie 2013, şi era dată urmărită de autorităţile franceze.

Poliţiştii au luat măsura indisponibilizării autospecialei, iar pe numele conducătorului auto au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire.

Cercetările sunt continuate.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax