Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Autoutilitară răsturnată în râul Sebeş, pe DN 67C, spre Oaşa. Şoferul a ajuns la spital

Publicat

Un bărbat de 37 de ani a ajuns la spital, după ce s-a răsturnat cu autoutilitara pe care o conducea, în râul Sebeş. Accidentul s-a petrecut vineri dimineaţa, pe DN67C, drumul spre Oaşa.

Vineri, la ora 9.40,  poliţiştii Biroului Rutier Sebeş au fost sesizaţi de Spitalului Judeţean Alba, cu privire la faptul că la serviciul de urgenţe s-a prezentat o persoană, victima unui accident rutier produs pe raza comunei Şugag, judeţul Alba.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că accidentul a avut loc pe DN 67C, la km 94+700 m, pe direcţia de deplasare Tau Bistra – Oaşa.

L.V., de 37 de ani, din comuna Şugag, în timp ce conducea o autoutilitară  pe un sector de drum în curbă, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat în albia râului Sebeş.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost  transportat, de către un membru al familiei, la Spitalul Judeţean Alba, unde   i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că nu era sub influenţa alcoolului

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax