Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Autoutilitara unui bărbat din Alba a dispărut, iar apoi a fost dezmembrată. Ce s-a întâmplat: Explicația procurorilor

Publicat

Un bărbat din Alba a fost trimis în judecată de procurorii din Alba Iulia după ce a vândut o autoutilitară care nu îi aparținea. Mai exact, pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru furt, iar în urmă cu câteva zile, a fost trimis în judecată pe rolul Judecătoriei Alba Iulia. 

Bărbatul a spus că este proprietarul mașinii în cauză, pe care a vândut-o către alte două persoane. Cumpărătorii, care nu au avut nici o vină, au luat mașina și au dus-o la dezmembrat, iar apoi au vândut piesele.

Potrivit procurorilor din Alba, ”în perioada august 2020 – noiembrie 2020, inculpatul L., pretinzând faptul că are calitatea de proprietar cu privire la o autoutilitară aparținând persoanei vătămate L., vehicul care se afla parcat pe marginea drumului în localitatea Vințu de Jos, județul Alba, i-a instigat pe martorii C.I. și C.M., care au acționat fără vinovăție, achitând o sumă de bani cu titlu de preț, circumstanțe în care aceștia au deposedat persoana vătămată de vehiculul menționat și au dispus ulterior de bun, prin faptul au procedat la dezmembrarea lui și valorificarea pieselor rezultate ca urmare a procesului de dezmembrare”, se arată într-un răspuns al procurorilor din Alba Iulia la solicitarea alba24.ro.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax