Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Autovehicule de transport persoane şi marfă, verificate de poliţiştii din Alba. 118 amenzi, dintre care 26 pentru viteză

Publicat

Poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acţionat pentru verificarea autovehiculelor destinate transportului de persoane şi marfă, iar pentru abateri constatate au aplicat 118 amenzi. Activitatea de control s-a desfăşurat, pe parcursul a 7 zile, în cadrul acţiunii TRUCK&BUS, desfăşurată la nivel naţional.

În perioada 11 – 17 octombrie 2021, poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acţionat pentru reducerea accidentelor produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane şi de conducătorii autovehiculelor destinate transportului de marfă.

Au fost sancţionaţi 118 conducători de asemenea vehicule, din care 29 pentru neutilizarea centurilor de siguranţă, 26 pentru viteză peste limita legală, 9 pentru nerespectarea timpilor de odihnă, 3 pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice, doi pentru conducere sub influența alcoolului, iar 37 pentru alte abateri de la normele legale privind transporturile rutiere şi circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reținute 3 permise de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare.

La acţiune, alături de poliţiştii rutieri, au participat şi poliţiştii de ordine publică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax