Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Avalanșă de apeluri la 112 în județul Alba, în primele zile din 2020. Ce au reclamat oamenii și ce au constatat polițiștii

Publicat

În ultimele 3 zile, poliţiştii din Alba au intervenit la 101 evenimente, au aplicat 380 de amenzi şi au constatat 32 de infracţiuni. Acţiunile pentru creşterea siguranţei cetăţenilor vor continua, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

În perioada 03 – 06 ianuarie 2020, poliţiştii din Alba au intervenit la 101 evenimente, din care 95 au fost solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Au fost constatate 32 de infracţiuni şi au fost aplicate 380 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 147.600 lei, din care 29 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute.

Au fost reţinute 17 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din care unul pentru consum de alcool și 3 pentru depășirea cu peste 50 de kilometri/oră a limitei maxime de viteză şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Acţiunile poliţiştilor, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, dedicate creşterii siguranţei cetăţenilor vor continua.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax