Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Avansări în grad la Jandarmeria Alba: Un ofițer și 12 subofițeri, înaintați în gradul următor înainte de termen

Publicat

Cu prilejul Zilei Naționale a României, un ofiţer şi 12 subofiţeri jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Avram Iancu Alba, au fost înaintaţi în gradul următor înainte de termen, pentru rezultatele foarte bune obținute în activitatea profesională. Festivitatea a debutat cu intonarea Imnului Naţional al României, și a fost condusă de  Inspectorul şef, locotenent-colonel Pașca Tudor-Gheorghe.

Pentru orice militar, avansarea în gradul următor reprezintă un semn de prețuire a efortului depus și a devotamentului față de arma din care face parte, precum și un impuls și determinare pentru viitor.

Cei avansați au fost felicitați de către conducerea unității, care le-a înmânat noile grade și le-a transmis tuturor cele mai frumoase gânduri și îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax