Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

AVARIE la conducta de alimentare cu apă potabilă, în zona șoselei de centură din Alba Iulia. LOCALITĂȚI afectate

Publicat

Din cauza unei avarii la conducta de alimentare cu apă Dn1200 (FIR II), în zona șoselei de centură a municipiului Alba Iulia, Apa CTTA SA Alba anunță consumatorii că, în data de 31 august 2021, începând cu ora 14:00, furnizarea apei potabile în următoarele localități: comuna Ciugud, comuna Berghin, comuna Ohaba, comuna Sântimbru (Totoi, Dumitra), se va efectua în funcție de volumul de apă existent în rezervoarele acestor localități și cu o presiune mai scăzută.

În funcție de durata lucrărilor, este posibilă întreruperea totală a furnizării apei.

De asemenea, și pe tronsonul SP Galda – Ocna Mureș, pe toată durată desfășurării lucrărilor presiunea pe sistemul de alimentare va fi scăzută. Estimăm durata lucrărilor de remediere a avariei la cca 4 ore.

La reluarea furnizării pot aparea, local, depășiri ale parametrului turbiditate, situație în care clienții sunt rugați să folosească apa numai în scopuri menajere.

Astfel, eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, pot fi semnalate Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon 0258.834501, în vederea intervenției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax