Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Avarie la rețeaua de apă în Alba Iulia, cauzată de un constructor. Zona în care este întreruptă alimentarea cu apă

Publicat

Apa CTTA SA a anunțat luni după-amiază o nouă avarie la rețeaua de apă din Alba Iulia. Furnizarea apei este întreruptă pe Bulevardul Ferdinand I și străzile adiacente.

SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Alba Iulia informează consumatorii că în data de 11.12.2023, furnizarea apei va fi întreruptă în municipiul Alba Iulia pe Bulevardul Ferdinand I și străzile adiacente, din cauza unei avarii la conducta de apă potabilă provocată de către un constructor, până la remedierea acesteia.

La reluarea furnizării cu apă potabilă, este posibil să apară depășiri ale parametrului turbiditate pe toată zona orașului de jos, în acest caz rugăm clienții să utilizeze apa numai în scopuri menajere.

Eventualele perturbații și zonele în care apar acestea trebuie semnalate imediat la numărul de telefon: 0725-113125, 0723- 212647 în vederea intervenției”, au transmis reprezentanții Apa CTTA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax