Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Avarie la rețeaua de apă în zona Galda, din cauza lucrărilor la autostradă și a relocării unei conducte

Publicat

lucrari apa

În zona Galda s-a produs o avarie la rețeaua de apă potabilă, din cauza lucrărilor la Autostrada Sebeș-Turda și a celor de relocare a conductei DN 1000 (fir 1). Consumatorii sunt atenționați să folosească apa doar în scopuri menajere, dacă apar depășiri de turbiditate.

”Din cauza lucrărilor la autostrada Sebeș-Turda și a celor de relocare a aducțiunii de apă potabilă DN1000 (FIR I), SC APA CTTA SA ALBA anunță consumatorii că, în data de 28.02.2020, s-a produs o avarie în zona SP Galda ce ar putea afecta calitatea apei pe acest tronson.
Astfel, pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiți să procedăm la purjarea apei (spălări locale), până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care rugăm clienții, să folosească apa numai în scopuri menajere”, au anunțat reprezentanții companiei.
Eventualele perturbații și zona în care apar pot fi semnalate Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon 0258.834.501, în vederea intervenției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Elena

    vineri, 28.02.2020 at 13:58

    Depasiri de turbiditate au fost si saptamana trecuta, duminica, saptamana aceasta marti, luna asta de cel putin 4 ori in Cetate si ei anunta in 28.02.2020 ca ar fi posibil. Apa nu era buna nici pentru spalat rufele, nu ca sa folosesti la altceva. Clientii trebuie sa plateasca si apa murdara, venea la robinet ca si berea neagra.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax