Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Avarie la rețeaua de apă, într-o zonă a municipiului Alba Iulia. Probleme de alimentare și la Sebeș

Publicat

Apa CTTA a anunțat joi întreruperea furnizării apei potabile, în municipiul Alba Iulia, pe mai multe străzi, din cauza unei avarii.

”S.C. Apa C.T.T.A. S.A. Alba – Sucursala Alba Iulia, anunță întreruperea furnizării apei potabile, în municipiul Alba Iulia in data de 05.01.2023, din cauza unei avarii, pentru consumatorii situați pe strada Ghe. Pop de Băsești și strazile adiacente acestora, până la remedierea acesteia.

La reluarea furnizării pot apărea depasiri ale parametrului turbiditate, caz în care sfătuim consumatorii să folosească apa doar în scopuri menajere, până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate”, a anunțat compania.

Eventualele perturbaţii, precum şi zona în care apar pot fi semnalate imediat Dispeceratului Sucursalei Alba Iulia, la numerele de telefon: fix 0258 – 810463, mobil 0723 – 212647, în vederea intervenţiei.

Probleme de alimentare cu apă la Sebeș

La Sebeș, locuitori din mai multe zone din municipiu au sesizat, joi, probleme în alimentarea cu apă potabilă. Potrivit companiei de distribuție a apei, a fost vorba despre o avarie la rețea.

Din acest motiv, furnizarea apei potabile a fost întreruptă temporar, joi după-amiaza.

Una dintre sesizările privind lipsa apei potabile a venit din zona cartierului Kogălniceanu, dar probleme au fost semnalate și în zona centrală a municipiului.

Apa CTTA a comunicat, joi, în jurul orei 15.00, că a fost reluată furnizarea apei potabile.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax