Connect with us
Publicitate

BLAJ

Avarie la rețeaua de apă potabilă în Blaj și alte două localități din județul Alba. Alimentarea apei va fi întreruptă. Zone vizate

Publicat

Furnizarea apei va fi întreruptă vineri, 20 octombrie, în municipiul Blaj și în două localități din județul Alba, din cauza unei avarii la conducta de apă potabilă.

SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Blaj informează consumatorii că în data de 20 octombrie 2023, furnizarea apei va fi întreruptă în municipiul Blaj, în localitățile Roșia de Secaș și Ungurei, din cauza unei avarii la conducta de apă potabilă, până la remedierea acesteia.

„La reluarea furnizării cu apă potabilă, este posibil să apară depășiri ale parametrului turbiditate, în acest caz rugăm clienții să utilizeze apa numai în scopuri menajere.

Eventualele perturbații și zonele în care apar acestea trebuie semnalate imediat la numărul de telefon: 0258711340, 0258712345 în vederea intervenției”, au transmis reprezentanții Apa Ctta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax