Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Avarie majoră la rețeaua de apă potabilă din Alba Iulia. Zonele în care a fost întreruptă furnizarea apei în municipiu

Publicat

Apa CTTA SA a anunțat luni după-amiază o nouă avarie la rețeaua de apă din Alba Iulia. Furnizarea apei este întreruptă în trei cartiere din municipiu și trei străzi.

”SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Alba Iulia informează consumatorii că în data de 18.09.2023 s-a produs, de către un constructor,  o avarie majoră în zona Liceului industrial nr. 3, fiind nevoiți să oprim furnizarea apei potabile, până la remediere, pe următoarele străzi: Henry Coandă,  Bd-ul T. Vladimirescu, Livezii, cart Ampoi I, II și III,  până la remedierea acesteia”, a anunțat compania.

Potrivit sursei citate, la reluarea furnizării cu apă potabilă, este posibil să apară depășiri ale parametrului turbiditate. Locuitorilor le este recomandat ca, în acest caz, să utilizeze apa numai în scopuri menajere.

Eventualele perturbații și zonele în care apar acestea trebuie semnalate imediat la numărul de telefon: 0258810521, 0258810463, în vederea intervenției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Maria

    marți, 19.09.2023 at 17:56

    Bineînțeles că tot noi săracii o plătim!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax