Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

AVARIE majoră la rețeaua de apă, provocată de un constructor. Mai multe localități din Munții Apuseni, lăsate în weekend fără apă

Publicat

Mai multe localități din Munții Apuseni au rămas în weekend fără apă potabilă din cauza unei avarii majore la rețea. 

Potrivit furnizorului APA CTTA SA – Sucursala Apuseni, avaria a fost provocată de către un constructor în data de 15.07.2023.

”SC APA CTTA SA –  anunță întreruperea furnizării apei potabile în localitîțile: Bistra, Gârde, Lunca Merilor, Mușca” se arată într-un comunicat al furnizorului de apă, dar nu avansează o dată până la remedierea avariei.

”De asemenea, anunțăm consumatorii că la reluarea furnizarii pot apărea modificări ale  parametrului turbiditate, situație în care îi sfătuim să folosească apa doar în scop menajer, iar eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului  Alba Iulia la numarul de telefon: 0258 – 834501,  în vederea intervenției” mai precizează reprezentanții APA CTTA.

De asemenea, operatorul își cere scuze față de utilizatori pentru disconfortul creat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax