Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

AVARII la reţeaua de alimentare cu energie din Alba, din cauza vijeliei. 400 de locuitori din Apuseni şi zona Sebeş au rămas fără curent electric

Publicat

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba informează că, luni, 400 de locuitori din zona Munţilor Apuseni şi Sebeş nu au curent electric din cauza unor avarii la reţeaua de alimentare cu energie, afectată de vântul puternic.

„În urma fenomenelor meteorologice (vânt puternic) din data de 17 martie, au apărut avarii la instalaţiile de alimentare cu energie electrică, afectând patru linii de medie tensiune, aproximativ 51 posturi de transformare.

În acest moment sunt probleme privind distribuirea energiei electrice pe raza a 5 Unităţi Administrativ Teritoriale – Gîrda, Avram Iancu, Vidra, Scărişoara şi Bîrzana-Staţia Sebeş şi sunt afectaţi aproximativ 400 de abonaţi.

Mai multe echipe de la Electrica lucrează pentru remedierea defecţiunilor”, transmit reprezentanţii ISU Alba.

UPDATE: Reprezentanţii Electrica au precizat că situaţia acestor avarii este valabilă începând cu ora 8.00, luni dimineaţa şi se intervine pentru realimentarea cu energie. Astfel de defecţiuni din cauza vântului puternic au fost semnalate şi sâmbătă, în zona Munţilor Apuseni – Albac, Horea, Mătişeşti şi Lupşa – unde mai mulţi copaci s-au prăbuşit peste firele de curent electric. Acestea au fost remediate până duminică.

De asemenea, sâmbătă, circulaţia pe drumul între Vinţu de Jos şi Alba Iulia a fost îngreunată, în zona staţiei de gaze, din cauza unor stâlpi de lemn ai RTC care s-au înclinat foarte aproape de şosea, din cauza vântului puternic.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax