Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Avarii la reţeaua electrică în mai multe zone din judeţul Alba, după furtuna de joi. Intervenţie la Oaşa, pentru îndepărtarea brazilor căzuţi peste liniile de curent

Publicat

curent stalp electrica Locuitori din mai multe zone din judeţul Alba au rămas fără curent după furtunile de joi. Astfel de cazuri au fost pe liniile de alimentare Cugir şi Crăciunelu de Jos, iar vineri se intervenea în zona Oaşa. În Munţii Sebeşului a fost nevoie de intervenţia echipelor Electrica pentru îndepărtarea unor copaci căzuţi peste firele de înaltă tensiune.

“Din cauza condițiilor meteo nefavorabile (furtună cu puternice descărcări atmosferice) din data de 6 iulie, am avut incidente pe următoarele linii electrice aeriene de medie tensiune:

LE 20kV Oaşa: cu numeroase defecte (izolatori sparţi, un stâlp rupt, un separator deteriorat de un brad căzut, conductoare rupte şi brazi care trebuie îndepărtaţi de pe linie între stâlpii nr.206-215). Zona cu defecte a fost izolată, astfel încât au rămas nealimentate 3 posturi de transformare.

LE 20kV Crăciunel şi LE 20kV Cugir-Sebeş: defectele au apărut la ora 14.31, respectiv 14.54 şi au fost remediate, alimentându-se toţi consumatorii din zona Crăciunel până la ora 16.50, iar cei din zona Cugir (Ceru Băcăinţi) până la ora 17.38.

Deşi condiţiile meteo din ultima perioada ne creaeză numeroase şi grave probleme, angajaţii noştri fac toate eforturile pentru a remedia defecţiunile apărute şi a alimenta consumatorii”, a transmis Electrica SDEE Alba, reprezentată de director Bogdan Medrea.

Natura s-a dezlănţuit joi în mai multe localități din județul Alba. La Cugir, Vinerea, Arieșeni sau Avram Iancu, grindina a acoperit în câteva minute curțile și grădinile oamenilor.

Reamintim faptul că judeţul Alba s-a aflat joi, până la ora 16.00, sub atenţionare meteo Cod Galben de furtună, cu ploi torenţiale, intensificări ale vântului şi grindină.

Vezi şi FOTO-VIDEO: Furtuni cu grindină în mai multe localități din Alba. Vijeliile au pus la pământ copaci și au distrus culturile oamenilor

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax