Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Avariile produse de furtună, care au lasat în beznă peste 10.000 de locuințe din Alba, remediate de echipele Electrica

Publicat

stalpi curent

Problemele cu energia electrică care au lasat în beznă peste 10.000 de locuințe din județul Alba joi seara, au fost remediate pe timpul nopții, a declarat pentru Alba24, Bogdan Medrea directorul SDEEA Alba.

Reamintim că joi seara, la ora 22:00, în urma furtunilor înregistrate în județ, erau afectate 10.422 de locuințe din mai multe localități din Alba. 

Singura localitate în care la ora actuală nu există alimentare cu energie electrică este Vârtănești, unde un transformator a fost lovit de fulger. 

CITEȘTE ȘI: Peste 10.000 de locuințe în beznă după furtună, în Alba. Liniile de electricitate rupte de copacii doborâți de vânt

Pentru remedierea situației de la Vârtănești, Medrea a mai declarat că în localitatea respectivă se va interveni în cursul zilei de vineri cu un ultilaj greu care va aduce un nou transformator.

Localitățile care au rămas în beznă joi seara: Lunca Mureșului, Lopadea, Hopârta, Miraslau, Ciuguzel, Șoimuș, Sâncel, Biia, Livezile, Ponor, Râmetea, Avram Iancu, Vidra, Lazuri Arieșeni, Gârda de Sus, Blandiana și Vârtănești.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax