Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Avarul” de Moliere și celebra creație a lui Ceaikovski, “Lacul Lebedelor”, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Programul și prețul biletelor

Publicat

public casa de cultura oameni În lunile aprilie şi mai, două spectacole de teatru și balet sunt evenimentele de „gală” ale Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Primul va avea loc pe 20 aprilie şi este piesa de teatru a lui Moliere, „Avarul”.
În luna mai, un spectacol care a făcut înconjorul lumii ajunge și la Alba Iulia. Creația lui Ceaikovski, „Lacul Lebedelor” va fi prezentată și pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.
Piesa de teatru „Avarul” de Moliere va fi jucată luni, 20 aprilie, de la ora 19.00 pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia. „Avarul” lui Moliere își are rădăcinile în comedia antică a autorului latin Plautus, Ulcica, în care eroul, deși descoperă o comoară care îl face bogat, continuă să trăiască în lipsuri, cu teama dezumanizantă că ar putea fi prădat.
În distribuție vor fi nume cunoscute ale teatrului românesc: Tudorel Filimon, Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Vasile Filipescu, Oana Gabriela Drăghici, Tomi Cristin, Lean Lemne, Florin Kevorkian, Anne Marie Zaharia, Raluca Bădoiu, Daniel Nițoi, Loredana Benga și Mariangela Coldea. Regia îi aparține lui Daniel Nițoi.
Prețul unui bilet este de 60 lei, iar pentru elevi, 30 lei.
Duminică, 10 mai, de la ora 19.00, un spectacol care a înconjurat de zeci de ori întreaga planetă este prezentat şi pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, ”Lacul Lebedelor”.
Celebra creație a lui Ceaikovski, “Lacul Lebedelor” este prezentată de un corp de balet al Teatrului Rus de Operă și Balet din Kiev: Serj Lifari (Lifari – supranumit și “Dumnezeul Dansului”) şi inegalabila balerină Ecaterina Alaeva, solista a Teatrului de Balet “Taras Sevscenko”, în rolul lui Odette/Otillia.
Prețul unui bilet este de 60 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax