Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Aventura penală a unui bărbat: A furat o mașină din Zlatna, a condus-o beat și a intrat într-un cap de pod. Unde s-a ascuns

Publicat

politie noaptea

Aventura penală a unui bărbat care a furat o mașină de pe o stradă din Zlatna este descrisă de magistrații Judecătoriei Alba Iulia, care au decis trimitrea în judecată a acestuia. 

Acesta va fi judecat pentru un cumul de fapte: furt, conducere fără carnet, și conducere sub influența alcoolului. În data de 9 noiembrie dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. 

În motivarea instanței este detaliată toată fapta bărbatului și cum s-a sfârșit aceasta.

În linii mari, în data de 15 februarie 2023, în jurul orei 19.30, bărbatul a furat o mașină parcată pe o stradă din Zlatna. Deși nu avea permis de conducere s-a urcat la volan și a început să conducă.

Mai mult de atât se afla și sub influența alcoolului. A condus pe o suprafață de aproximativ patru kilometri, înspre Abrud. La un moment dat pe un ”sector de drum în curbă la dreapta nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat în coliziune cu un capăt de podeţ”, se arată în motivarea instanței.

A avriat mașina și a fugit de la locul accidentului. Pentru a nu fi găsit s-a ascuns într-o pădure din apropiere. După ce a fost găsit de oamenii legii au fost dus la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice. În urma testelor a reieșit că avea o alcoolemie apropiată de 2,34g0/00 alcool pur în sânge, au mai notat magistrații.

Drept urmare, bărbatul va fi judecat pentru toate infracțiunile pe care le-a comis într-o singură seară. Momentan, dosarul aflat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax