Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Aventura penală a unui bărbat din Alba s-a oprit într-o cruce din beton. S-a urcat beat și fără permis la volanul unei mașini

Publicat

Un bărbat din Alba s-a îmbătat și s-a urcat la volanul unei mașini. A intrat cu ea într-o cruce din beton, de pe marginea străzii. Cazul a fost detaliat de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din data de 10 august 2024. 

Mai mult de atât, bărbatul nici nu avea permis de conducere.

Potrivit IPJ Alba, la data de 10 august 2024, în jurul orei 02.00, polițiștii Secției 6 de Poliție Rurală Jidvei au intervenit pe strada Viilor din localitatea Șona, pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că un bărbat de 45 de ani, din localitatea Șona, în timp ce conducea un autoturism, care i-a fost încredințat de un vecin, în vârstă de 69 de ani, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu o cruce din beton, fiind provocate doar pagube materiale.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate