Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Aventura penală a unui bărbat din Alba s-a terminat într-un stâlp de curent. S-a urcat beat la volan și a produs un accident

Publicat

Aventura penală a unui bărbat din Alba s-a terminat într-un stâlp de curent. Est vorba despre un bărbat de 62 de ani, din localitatea Unirea, care după ce a băut bine s-a urcat la volan. 

S-a întâmplat sâmbătă, 14 septembrie 2024, iar cazul a fost comunicat de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă, o zi mai târziu. Accidentul rutier pe care l-a produs a avut loc pe DJ107 F, în jurul orei 18.00 și este descris de polițiști. 

Potrivit IPJ Alba în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107 F, pe direcția de mers Ocna Mureș – Aiud, a pierdut controlul asupra acestuia, intrând în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei de energie electrică, ulterior, acroșând gardul unui imobil.

Conducătorul auto a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Ce alcoolemie avea

Polițiștii din Alba au mai precizat că în urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate, au transmis reprezentații poliției, în buletinul de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate