Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Aventura penală a unui bărbat din Alba, terminată cu un accident rutier: A furat o mașină și a condus-o beat și fără permis

Publicat

Un bărbat care a furat un autoturism și s-a urcat beat și fără permis la volanul mașinii a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Alba. 

Bărbatul este din Abrud, iar toată aventura sa penală s-a încheiat cu un accident rutier. Mai exact a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu autoturismul furat. 

Fapta s-a petrecut sâmbătă, 27 iulie 2024 și a fost comunicată de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din 29 iulie.

Reținut de polițiști

La data de 28 iulie 2024, polițiștii din Abrud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 37 de ani, din Abrud, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, refuz sau sustragerea de la prelevarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei și furt în scop de folosință.

În seara zilei de 27 iulie, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 742, între Cariera Roșia Poieni și Tău Brazi, fără a poseda permis de conducere, bărbatul ar fi pierdut controlul asupra acestuia și s-a răsturnat.

S-a răsturnat cu autoturismul

În urma accidentului, un bărbat de 45 de ani, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital unde a refuzat să se supună prelevării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

A furat mașina din Roșia Montană

Din cercetările efectuate de polițiști, a rezultat că, la data de 27 iulie, acesta ar fi sustras autoturismul la volanul căruia s-a aflat, din locul numit Berc, situat pe raza comunei Roșia Montană, profitând de faptul că a fost lăsat, de către proprietar, neasigurat și cu cheia de contact în interior.

În cursul zilei de azi, 29 iulie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, au transmis în buletinul de presă oamenii legii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate