Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Aventură periculosă pentru un tânăr de 18 ani, într-o drumeție pe Piatra Cetii, din Alba. Ce a pățit după ce s-a despărțit de grup

Publicat

Un tânăr de 18 ani a avut parte de o aventură periculoasă, sâmbătă, 30 martie 2024. Acesta se afla alături de un grup de 30 de persoane, într-o drumeție pe Piatra Cetii, un traseu din județul Alba. 

La un moment dat s-a abătut de la traseu și s-a pierdut. A fost nevoie de intervenția echipajelor Salvamont Alba pentru a-l aduce pe acesta în siguranță.

Potrivit Salvamont Alba, un tânăr de 18 ani, în timpul unei drumeții pe Piatra Cetii împreună cu un grup de 30 de persoane, s-a abătut de la traseul turistic marcat cu triunghi roșu despartindu-se de grup și din nefericire, s-a aventurat într-o zonă de abrupt stâncos.

În lipsa echipamentului adecvat și confruntându-se cu dezorientare, epuizare și deshidratare, tânărul s-a găsit în incapacitatea de a urca sau coborî pe versant, situându-se într-o poziție precară și periculoasă.

Echipa Salvamont Alba a răspuns prompt, deplasându-se de urgență în zona indicată, a reușit să localizeze rapid și să asiste persoana afectată, ajutând-o să coboare în siguranță din zona dificilă.

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax