Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Aventura pregătirii pentru recreere de Sf. Maria. Aglomeraţie de sărbătoare în Alba Iulia

Publicat

Aglomerație mare, luni, la magazinele din oraş, unde locuitorii s-au grăbit să se alimenteze cu cele necesare pentru o ieşire la iarbă verde, dar şi pe străzile de ieşire din municipiu, unde s-au format cozi de autoturisme.

La centrul comercial „Kaufland” din Alba Iulia, spre exemplu, trebuia să te înarmezi cu răbdare, luni dimineaţa, ca să răzbeşti printre mulţimea de clienţi, după ce ai avut norocul să găseşti un loc de parcare și un cărucior. Cozile infernale de la casele de marcat au testat nervii celor care se grăbeau să ajungă la locurile de recreere.
Desigur, „bătaia cea mare” s-a dat la rafturile cu carne și la cele cu băutură, pentru că mulți se pregăteau să iasă la iarbă verde, la un grătar. Astfel, produsele cele mai vândute au fost cele din carne – ceafa de porc, mititei, cârnăciori sau mușchiulețul de vită. Și la rafturile cu bere s-a înghesuit lumea și nu s-a zgârcit, când a venit vorba de cantitatea cumpărată.
După o astfel de aventură la cumpărături, a urmat alta. Coada infernală de mașini de la ieșirea din oraș. Șoferii au fost nevoiți să aștepte zeci de minute pentru a ajunge la destinație.
După lungi așteptări, o parte dintre locuitorii municipiului care au ales ca destinație zona de agrement de la Teleac, de lângă râul Mureș au putut răsufla ușurați. În sfârșit, au ajuns la iarbă verde și-au putut încinge grătarele.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax