Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Aventuri în pielea goală la Șibot. Un tânăr a făcut ravagii cu mașina într-o benzinărie și s-a oprit într-un șanț

Publicat

politie noaptea

Un tânăr de 29 de ani din Botoșani a fost protagonistul unor scene mai ieșite din comun, sâmbătă seara, într-o benzinărie situată în afara localității Șibot.

Mai exact, tânărul a ajuns cu mașina pe platforma stației de carburanți, unde a intrat în coliziune cu mai multe bunuri, iar apoi a ajuns cu automobilul într-un șanț. 

Când au ajuns la fața locului, polițiștii l-au găsit dezbrăcat de haine.

Oamenii legii l-au încătușat, iar ulterior l-au condus la spital, dar a refuzat să se supună oricărui tip de testare. Acesta a fost condus la sediul poliției, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru distrugere, ultraj contra bunelor moravuri și refuz sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.

Potrivit IPJ Alba, la data de 11 ianuarie 2020, în jurul orei 21.30, în urma uni apel prin 112, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit în zona unei stații de carburanți situată pe DN 7, în afara localității Șibot, unde a fost semnalat un incident în care a fost implicat un autoturism.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că un tânăr de 29 de ani, din municipiul Botoșani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pătruns cu acesta pe platforma stației de carburanți, unde ar fi intrat în coliziune cu mai multe bunuri, după care ar mai fi rulat aproximativ 100 de metri, pe DN 7, iar ulterior ar fi pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în șanțul de pe marginea drumului.

La sosirea echipajelor de poliție, tânărul nu purta obiecte vestimentare și avea un comportament total inadecvat.

Totodată, fată de acesta a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax