Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

”Aventurile” lui Alfred Bulai, la Albac. Două episoade petrecute anul trecut în Apuseni, descrise de procurori

Publicat

”Aventurile” lui Alfred Bulai, la Albac: Una dintre acuzațiile aduse sociologului Alfred Bulai vizează două episoade care s-ar fi produs anul trecut în județul Alba, mai precis la Albac. 

Acesta i-ar fi cerut unei studente să se dezbrace în fața lui, în timpul stagiului de practică desfășurat în Apuseni, arată datele pe care le au procurorii.

Pe alta ar fi încercat să o sărute, spun procurorii.

  • ”În perioada 29.06.2023 – 09.07.2023, în cadrul stagiului de practică efectuat în comuna Albac, județul Alba, aflându-se singuri în camera unde inculpatul era cazat, în contextul ședinței individuale de feedback, profitând de poziția de autoritate asupra persoanei vătămate decurgând din relația cadru didactic – student, a pretins din partea acesteia, în mod indirect, prin sugestii sexuale conotative, în vederea obținerii satisfacției sexuale, favoruri de natură sexuală, respectiv ca persoana vătămată să se dezbrace de tricou și sutien în fața sa”. 
  • ”În perioada 29.06.2023 – 09.07.2023, în cadrul stagiului de practică efectuat în comuna Albac, județul Alba, prin constrângere morală și, totodată, profitând de poziția de autoritate pe care o avea asupra acesteia în baza relației cadru didactic – student, în vederea obținerii satisfacției sexuale, a comis împotriva persoanei vătămate acte de natură sexuală materializate în îmbrățișări, încercarea de a o săruta cu forța precum și atingeri cu tentă sexuală la nivelul spatelui, umerilor și picioarelor;”

În total, ar fi 20 de plângeri împotriva lui Bulai.

Precizarea apare într-un document al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, consultat de Alba24.

Alfred Bulai a fost dus, joi dimineață, în instanță cu propunere de arestare din partea procurorilor. Fostul profesor SNSP este acuzat de agresiune sexuală și folosirea funcției în scop sexual.

Bulai va ajunge în fața magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 care vor decide dacă sociologul va fi arestat sau nu pentru următoarele 30 de zile.

Alfred Bulai a fost reținut de procurori miercuri, pentru 24 de ore, în urma perchezițiilor efectuate la domiciliul acestuia.

Procurorii fac precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate