Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Aventurile unui bărbat din Alba care a plecat la cumpărături cu bicicleta. Motivul pentru care a fost amendat cu 3.000 de lei

Publicat

Un bărbat din Bistra care a pornit cu bicicleta înspre un magazin din orașul Câmpeni a avut parte de o serie peripeții.

Într-o seară a iernii precedente, mai exact, în data de 23 decembrie 2020, acesta s-a urcat pe bicicletă, fiind sub influența băuturilor alcoolice, și a mers la cumpărături.

În călătoria sa a poposit pe un drum național și a lăsat bicicleta acolo. 

Călătoria bărbatului s-a terminat cu o amendă de 3.000 de lei, după ce acesta a sunat de mai multe ori la numărul de urgență 112.

Acesta a contestat amenda primită din partea polițiștilor de la IPJ Alba, iar un proces s-a derulat pe rolul Judecătoriei Câmpeni.

În data de 5 mai, judecătorii din Câmpeni au dat o primă decizie, iar în urmă cu câteva zile motivarea sentinței a fost făcută publică.

În fața judecătorilor, potrivit motivării instanței, bărbatul a declarat că și-ar fi făcut cumpărăturile, iar când a ieșit din magazin nu și-a mai găsit bicicleta. S-a dus la poliția din Câmpeni, însă aceștia nu l-ar mai fi ajutat, a mai precizat bărbatul.

Cum a primit amendă de 3.000 de lei

Pentru că nu ar fi primit ajutor din partea poliției din Câmpeni, acesta a sunat la 112, povestind că i-a fost furată bicicleta.

Între timp polițiștii din Câmpeni au făcut cercetări și au găsit bicicleta bărbatului. Aceasta se afla pe DN 75, lângă glisierele metalice de pe marginea drumului.

După câteva zeci de minute bărbatul a sunat, din nou, la 112, reclamând exact același lucru.

La puțin timp după, bărbatul și-a găsit bicicleta în fața unității de poliție și s-a îndreptat spre casă.

Decizia instanței

Pentru cele două apeluri nefondate la 112, bărbatul a fost amendat cu 3.000 de lei.

Magistrații Judecătoriei Câmpeni au decis că sancțiunea de 3000 de lei este prea mare pentru fapta pe care bărbatul a comis-o.

Drept urmare, amenda i-a fost înlocuită cu un avertisment, instanța considerând că acesta este suficient pentru a-i atrage atenția privitor la faptele pe care le-a efectuat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax