Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Aventurile unui bătrân din Lupșa: Fără a avea carnet s-a urcat la volanul unei mașini cu care s-a răsturnat într-un pârâu

Publicat

politie, IPJ, masina politie

Un bărbat din Lupșa de 73 de ani, care nu avea carnet de conducere s-a urcat într-o mașină, miercuri 9 iunie și a început să o conducă pe raza localității. La un moment dat, în jurul orei 18.40, polițiștii au fost anunțați că pe raza localității a avut loc un accient rutier. 

Ajunși la fața locului, polițiștii au descoperit că bărbatul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina într-un pârâu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autorizația provizorie de circulație a autoturismului era expirată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax