Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Averea lui Ludovic Orban: Cel mai sărac premier pe care l-a avut România. Venituri de 3.000 de lei pe lună, anul trecut

Publicat


orban

Noul prim ministru al României, Ludovic Orban, și-a publicat declarația de avere la o lună după preluarea mandatului, iar potrivit acesteia Orban ar fi cel mai sărac premier pe care l-a avut România.

Potrivit declarației de avere, publicată ieri pe site-ul Guvernului, premierul locuiește în județul Ilfov, acolo unde deține împreuna cu soția, Mihaela Orban, o casă de vacanță cu suprafața de 200 de metri pătrați.

declarație avere orban

Ludovic Orban deține 50% din această locuință dobândită în anul 2014 printr-un contract de vânzare-cumpărare.

De asemenea, premierul a completat că deține și un autoturism Volkswagen Passat, fabricat în anul 2007 și a declarat că nu deține metale prețioase, obiecte de artă sau bijuterii.

 Averea pe care o deține actualul premier al României, Ludovic Orban

Din declarația de avere a premierului României care a fost postată pe site-ul Guvernului reiese că Orban a avut în anul 2018 un venit mediu lunar de 3.083 de lei.

Principalul bun pe care Orban îl deține împreună cu soția sa, Mihaela,  este o casă de vacanță în județul Ilfov, care se întinde pe o suprafață de 200 de metri pătrați.

Orban deține doar 50% din locuința respectivă care a fost achiziționată în anul 2014 printr-un contract de vânzare – cumpărare.

avere orban

Declarația de avere a lui Ludovic Orban

Ultimul bun care se află pe lista declarației de avere a lui Ludovic Orban este un autoturism Volkswagen Passat, fabricat în anul 2007. În rest, premierul a declarat că nu deține alte metale prețioase, obiecte de artă sau bijuterii.

La capitolul active financiare are înscrise două conturi în euro, ambele deschise în 2010, pe numele soţiei, unul de aproximativ 5.500 de euro şi un altul de 6.275 de euro, la două bănci: Raiffeisen și BCR. Potrivit documentului, familia Orban nu are împrumuturi la bănci.

Cu toate acestea, în declarația de avere este specificat faptul că Mihaela Orban nu a avut venituri în anul fiscal încheiat.

Ludovic Orban a încasat în anul fiscal încheiat, adică în 2018 un venit net de 28.356 de lei de la Revicond Canaltech SRL, o firmă din Târgu Mureş, şi 9.000 de lei net de la SCP Doru Trăilă & Asociaţii.

În cadrul celor două firme, premierul României a desfăşurat activităţi de consultanţă tehnică.

Această casă de avocatură aparține fostului soțul al Cristinei Trăilă, deputat PNL din 2017. Ea l-a înlocuit pe Eugen Nicolăescu.

Potrivit sursei citate, Mihaela Orban nu a avut venituri în anul fiscal încheiat.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Asociație: Programul RABLA MOTO ar putea intra în vigoare din acest an. Voucherele, folosite pentru achiziția de motociclete noi

Publicat

Programul RABLA MOTO, prin care voucherele obținute la casarea unei mașini vechi vor putea fi folosite și pentru achiziția de motociclete și scutere noi, ar putea intra în vigoare chiar din acest an, au transmis reprezentanții Asociației pentru Dezvoltarea Națională a Motociclismului – motoADN.  La sediul Administrației Fondului pentru Mediu a avut loc miercuri, 22 […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Mica Unire, sărbătorită la Liceul Teoretic „Petru Maior” din Ocna Mureș. Elevi și profesori s-au prins în Hora Unirii

Publicat

161 de ani au trecut de la momentul cunoscut în istorie sub denumirea de Mica Unire. Data de 24 ianuarie 1859 este punctul culminat al unor evenimente și desfășurării istorice complexe care au avut loc în Europa și spațiul românesc. Evenimentul a fost marcat joi, de către elevii și cadrele didactice de la Liceul Teoretic […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

INVESTIȚIILE ANULUI 2020, la Teiuș. Proiecte de peste 44,5 milioane de lei, pentru dezvoltarea orașului. LISTA

Publicat

primaria teius, teius,

Administrația locală din Teiuș va derula în acest an investiții de peste 44,5 milioane de lei. Printre cele mai importante proiecte se numără regenerarea urbană socio-culturală a orașului, modernizarea iluminatului public și reabilitarea a 20 de străzi. Lista investițiilor aflate în derulare în 2020, în orașul Teiuș: Obiectivul investiției – valoarea investiției – termen de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în ALBA în minivacanța 24-26 ianuarie: Cât de mult cresc temperaturile. Prognoza meteo de weekend

Publicat

soare

Vremea se încălzește în acest weekend, în județul Alba. Temperaturile maxime vor urca până la valori de 7-8 grade. Nu sunt anunțate precipitații. La munte va fi ușor mai cald decât la altitudini mai joase. Duminică, la Alba Iulia, vor fi 6 grade Celsius, iar la Câmpeni 8 grade Celsius. Vă prezentăm condiții meteo în […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate