Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Averea președintelui PNL Alba, Teodor Atanasiu, subiect de dezbatere în emisiunea „Testul de sinceritate” de pe Alba24

Publicat

Preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu a vorbit în exclusivitate, în emisiunea „Testul de sinceritate” de la Alba24, despre averea sa, spunând că nu este aşa de „fabuloasă” pe cât se crede.

Liderul liberalilor din Alba a acceptat provocarea jurnalistului Dan Lungu şi a vorbit despre veniturile pe care le-a câştigat în perioada în care a ocupat diverse funcţii de demnitar la nivel naţional.

„Vreau să vă spun foarte explicit şi despre averea mea. Averea mea nu este o averea fabuloasă. De fapt este pe declaraţia de avere şi se poate vedea. În funcţiile în care am fost la Bucureşti, în funcţiile de demnitar în care am fost la Bucureşti, am avut un venit legal pe care îl plătea statul român demnitarului, atunci. Dacă acel venit era mai mare decât un venit în Alba Iulia pe care îl are un angajat de la stat, de exemplu preşedintele Consiliului Judeţean sau primarul municipiului, nu înseamnă că aş avea o avere mai mare decât primarul municipiului, deşi salariile mele erau mult mai mari decât ale primarului”, a spus Atanasiu.

Teodor Atanasiu a dezvăluit şi faptul că a fost cercetat timp de mai multe luni de Agenţia Naţională de Integritate (ANI), care i-a verificat averea comparativ cu veniturile încasate.

Dacă vrei să afli ce decizie a dat ANI în cazul liberalului Teodor Atanasiu, urmăreşte „Testul de sinceritate”:

Teodor Atanasiu a ocupat în perioada 2004 – 2006 funcţia de Ministrul al Apărării Naţionale, fiind cunoscut la acea dată conflictul dintre acesta şi preşedintele Traian Băsescu privind retragerea trupelor române din Irak.

Ulterior Atanasiu a ocupat până în 2008 funcţia de preşedinte al Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).

Vezi mai jos declaraţiile de avere ale deputatului Teodor Atanasiu

Teodor Atanasiu – declarație avere 2011

Teodor Atanasiu – declarație avere  2009

Teodor Atanasiu – Declarație interese 2011

Teodor Atanasiu – Declarație interese 2009


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax