Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Avertisment al OMS: „Pandemia este departe de a se fi încheiat. Ne aflăm cu siguranţă în mijlocul ei”

Publicat

Agenţia de sănătate a ONU a declarat anterior că faza acută a pandemiei s-ar putea încheia în acest an, însă acest lucru ar depinde, printre alţi factori, de rapiditatea cu care se va atinge obiectivul de a vaccina 70% din populaţie în fiecare ţară.

Întrebată de un jurnalist la un briefing de presă la Geneva despre momentul în care se va încheia pandemia, Margaret Harris a declarat că aceasta este „departe de a se fi încheiat”. „Ne aflăm cu siguranţă în mijlocul pandemiei”, a adăugat ea potrivit Reuters.

După mai mult de o lună de declin, cazurile de COVID au început să crească în întreaga lume săptămâna trecută, a declarat OMS, cu măsuri de carantină în Asia şi în provincia chineză Jilin, care se luptă pentru a limita un focar.

O combinaţie de factori a cauzat aceste creşteri, inclusiv varianta Omicron, foarte transmisibilă, şi subvarianta sa BA.2, precum şi ridicarea restricţiilor, a precizat OMS.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax