Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Avertisment al unui medic român, pentru cei care sunt stresați la muncă: Creierul dă semnalul la care trebuie să vă opriți!

Publicat

Avertisment al unui medic român, pentru cei care sunt stresați la muncă: Creierul dă semnalul la care trebuie să vă opriți! Alfel, spune medicul, vă paște o boală profesională.

Neurochirurgul Vlad Ciurea a transmis un sfat important celor care lucrează mult la computer.

El a vorbit despre semnele creierului care pot anunţa o boală profesională.

El a spus la Antena 3 că, în ultima perioadă, a avut mulţi pacienţi, mai ales corporatişti, care au acuzat vertij, mai exact ameţeli şi senzaţia de lipsă de echilibru.

Dacă problemele nu sunt investigate şi controlate de persoana respectivă, se poate ajunge la o boală profesională, a adăugat el.

Zece răspunsuri de la un cardiolog din Alba Iulia, în vremuri stresante. ”Pot să fac infarct de la stres și agitație?”

Avertisment al unui medic român: „Toţi mergem cam pe ultima sută de metri la medic. Trebuie să ne gândim și la medicina preventivă, că de-aia suntem o societate evoluată, ca atunci când apar unele semne să mergem la medic.

Am avut de curând foarte multe persoane cu vertij (ameţeală – n.r.). Mulţi sunt corporatiști, stau ore întregi la calculator, sunt obosiţi şi când se ridică o dată simt ameţeală. Sau cei care stau cu capul în faţă şi gâtul aplecat.

Este boală profesională, este din cauza stresului pe care îl aveți la serviciu. Opriți! E bine să faceţi gimnastică, înot şi alte lucruri de genul acesta”, a atras atenţia neurochirurgul Vlad Ciurea, luni, la emisiunea Sfat de Sănătate, de la Antena 3 CNN.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax