Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Avertisment de la FBI: Televizoarele inteligente, vulnerabile la atacurile hackerilor. Cum vă puteți proteja

Publicat

FBI avertizează că televizoarele inteligente sunt ușor vulnerabile în fața hackerilor. De fapt, spun specialiștii de la FBI, cu cât mai inteligent este un televizor, cu atât mai multe posibilități de a fi piratat există.

Iar în top sunt cele care au recunoaștere facială, comenzi vocale și sunt conectate la internet. Hackerii pot prelua controlul telecomenzii, schimba canalele și modifica volumul. Iar în cel mai rău caz, televizoarele inteligente pot deveni instrument de spionaj, prin intermediul camerelelor de filmat și a microfoanelor.

Primul pas către un televizor sigur este schimbarea parolelor din fabrică. Agenții FBI sfătuiesc utilizatorii să dezactiveze camerele de filmat și microfoanele, atunci când nu le folosesc.

Iar dacă nu există această opțiune, să folosească metoda clasică și simplă de a se proteja de hackeri, o bucată de bandă adezivă neagră lipită pe camera de filmat.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax